Ouderavond over dwang op 17 oktober 2019

20 september 2019

Voor ouders van kinderen die in verband met dwangklachten zijn aangemeld of al in behandeling zijn

Op donderdagavond 17 oktober organiseert het expertisecentrum Dwang, Angst en Tics (DAT) een ouderavond over dwang. Deze ouderavond is voor ouders waarvan hun kind is aangemeld of in behandeling is bij de Bascule in verband met dwangklachten. Tijdens deze avond geven behandelaars van het expertisecentrum DAT aan de hand van praktijkvoorbeelden uitleg over de behandeling. Ouders gaan ook zelf aan de slag door te oefenen met het verdragen van spanning. Er is ook gelegenheid tot het stellen van vragen aan de therapeuten. Daarnaast biedt deze avond ouders de mogelijkheid om in contact te komen met andere ouders met een kind met dwangklachten en ervaringen uit te wisselen.
De ouderavond vindt plaats op de Bascule locatie Rijksstraatweg 145 in Duivendrecht, op donderdag 17 oktober 2019 van 19.00 tot 21.00 uur.
Parkeren op de Rijksstraatweg is gratis.
Als uw kind is aangemeld voor diagnostiek of in behandeling is bij het expertisecentrum DAT, dan ontvangt u een uitnodiging voor deze ouderavond. Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met Jantien Nederlof, per e-mail: j.nederlof@debascule.com