Open Pizza Session

26 september 2019

Thrive Amsterdam nodigt Amsterdamse jongeren uit om in gesprek te gaan over de psychische gezondheid

Wanneer: 16 oktober 2019, van 16.30 tot 20.00 uur
Waar:        Stadstimmertuin 4-6  Amsterdam
Je bent van harte uitgenodigd voor de eerste Open Pizza Session in Amsterdam: Een bijzondere meeting met jongeren waarin we in gesprek gaan over de psychische gezondheid van Amsterdamse jongeren van 16-25 jaar.
Amsterdam is één van de drukste steden van Europa. Wonen, leven en leren, studeren en werken in deze wereldstad bomvol ambitie is leuk, boeiend en inspirerend. Maar ook is het hier druk én is er druk: om te presteren; om er goed uit te zien, fijn te wonen, financieel rond te komen, het leuk te hebben, veel dingen te doen…
Om fysiek fit te zijn, doen we van alles. Sporten, gezond eten, bewegen. Maar wat doen we eigenlijk om psychisch fit te blijven? Hoe kan je daar zelf aan werken en wat kun je voor elkaar betekenen? Wat heb je nodig als je te maken krijgt met ups en downs? Mag je hier ook een keertje ongelukkig zijn?
Het doel van de Open Pizza Session?
Weten welke thema’s belangrijk zijn voor de psychische gezondheid van Amsterdamse jongeren én wat er nodig is om daar wat aan te doen. Als Amsterdam een pizza is die je zelf belegt: hoe ziet een mentaal gezonde en veerkrachtige stad er dan uit? Praat mee, deel je gedachten en ervaringen tijdens deze eerste Open Pizza Session, waarbij ook wethouder Simone Kukenheim aanwezig zal zijn.
Programma
Het programma is gevarieerd en interactief. Je ontvangt het na je aanmelding. Wij zorgen voor avondeten. Naast lekkere pizza’s zijn er ook allerlei gezonde salades.
Aanmelden
Ben je Amsterdamse jongere tussen 16 en 25 jaar?  Dan nodigen we je van harte uit.
Meld je nu aan via  thriveamsterdam@ggd.amsterdam.nl. Schrijf in het mailbericht je naam, leeftijd en evt. functie of organisatie.
 
Deze Open Pizza Session is een initiatief van Thrive Amsterdam. Thrive is een startende sociale beweging die de mentale gezondheid en veerkracht van alle Amsterdammers wil bevorderen.Meer weten van Thrive? Schrijf je in voor onze Thrive Update of voor de Club Thrive Meetings via Thriveamsterdam@ggd.amsterdam.nl.